RoboBisnes
R
Uutinen

RoboBisnes – osaamista ja uutta liiketoimintaa palvelurobotiikasta -hanke

Syksyllä 2016 startanneen RoboBisnes-hankkeen tavoitteena on lisätä tietoa ja osaamista sekä selvittää liiketoimintamahdollisuuksia liittyen palvelurobotiikkaan.

Hanketta vetävät Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä ja Karelia-ammattikorkeakoulu. Toteuttamisen tukena on suuri määrä niin pohjoiskarjalaisia kuin kansallisia ja kansainvälisiä robotiikka-alan toimijoita.

Palvelurobotiikasta kiinnostuneiden yritysten on hankkeen aikana (1.9.2016 – 31.12.2018) mahdollista ilmoittautua ja osallistua mm. tapahtumiin, työpajoihin, seminaareihin ja koulutuksiin. Aiheesta kiinnostuneille on myös tarjolla oppaita, selvityksiä, ohjevideoita sekä neuvontaa ja tukea liiketoiminnan kehittämiseen robotiikan avulla.

Hankkeen toimialoina ovat pääasiassa sosiaali- ja terveysala (erityisesti ikäihmiset ja varhaiskasvatus), puhdistuspalveluala (toimintaympäristöinä koti, julkinen ympäristö), turvallisuusala ja hallinto (mm. tilitoimistot, taloushallinto ja palkanlaskenta). Myös muiden palvelurobotiikasta kiinnostuneiden alojen edustajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan.

Tarkempaa tietoa hankkeesta löydät PKKY:n sivulta.

Hankkeeseen liittyvät tapahtumat löydät listattuna hankkeen Facebook-sivulta.

Lisätiedot:
Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä (hankkeen hallinnoija)
Suunnittelu- ja viestintäpalvelut
Projektipäällikkö Satu-Minna Piiroinen
satu-minna.piiroinen@pkky.fi
p. 050 343 9219

Karelia-ammattikorkeakoulu (hankkeen osatoteuttaja)
Projektipäällikkö Ari Tarkiainen
ari.tarkiainen@karelia.fi
p. 050 310 9871